Ameerika auto pidurid
| Foorumite nimekiri | Uus teema |

NUjah
14.03.2007 22:19
Mure selline et kui auto käima panna ja pidurit vajutada siis nagu vajutaks õhk patja et nagu õhk oleks kuskil vahel et kas see on ameerika auto puhul normaalne? tegu on siis 97a. Ford Expedition xlt. see ei ole koguaeg vahel on see jama. Ja kuna tegu on automaatkastiga kas sellisel ameeriklasel on soovitatav käsipidur alati peale tõmmata?? osad rääägivad et see on hea või piisab ka sellest kui jätta lihtsalt P peale ilma et käsika peale tõmbaks?
See küll ei kuulu teemasse aga loodan et keegi oskab aidata nimelt mure selline et nagu teada on et ameerikalstel on see Door Ajar peal mis jääb põlema ja hakkab undama kui uks on kuskilt lahti. Aga mul mure selline et mul on kõik uksed ja taga luuk kinni korralikult aga armatuuril ikka põleb tuli Door Ajar. Kuidas oleks võimalik kindlaks teha milline uks lahti on? või pean Külastama remondi töökoda??
See küll ei kuulu teemasse aga loodan et keegi oskab aidata nimelt mure selline et nagu teada on et ameerikalstel on see Door Ajar peal mis jääb põlema ja hakkab undama kui uks on kuskilt lahti. Aga mul mure selline et mul on kõik uksed ja taga luuk kinni korralikult aga armatuuril ikka põleb tuli Door Ajar. Kuidas oleks võimalik kindlaks teha milline uks lahti on? või pean Külastama remondi töökoda??

jaap
14.03.2007 23:08
olen kokku puutund 92 a voyageriga ja sellel ka on selline õhkpadja tunne sees........vist siis peabki olema, sest mingeid probleeme ei tundu küll olevat

jaap
14.03.2007 23:10
ja siis veel oli mul ka see door ajar probleem, selle kohta ootaks minagi huviga nõuandeid.....tänud ette

15.03.2007 23:42
teenindusse vöib ikka piiluda aga ta vöib samas see andur kuskilt massi saada vaata ega kuskilt mingi juhe pole lahti ja ega äkki ära höörunud ja vöib ka olla et on lihtsalt kaitse läbi!
| Foorumite nimekiri | Uus teema |
| Postituse lisamiseks logi sisse |